Palvelukuvaus

Tarvitsetko Lainaa
Heti Tilille?

Tarjoamme lainaa 100 eurosta 4000 euroon saakka

Lainatuotteemme on jatkuva luotto.
Kokeile ensimmäinen kuukausi 0% korolla ja 0€ kuluilla!*

Luottopalvelu on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%.

*Ei koske asiakkaita joilla on voimassa oleva Credit24-tili.

Luottopalvelu.fi palvelukuvaus

Luottopalvelun laina on jatkuva luotto, jossa asiakkaalla on käytössään 100 – 4000 euron suuruinen luottolimiitti. Tältä luotolta asiakas voi tehdä rahanostoja omalle pankkitililleen sovitun luottorajan puitteissa. Rahanostot tapahtuvat asiakkaan määrittelemillä aikaväleillä ja nostosummilla. Rahan siirtyminen tilille on mahdollista päivittäin klo. 8.00-22.00. Nostosumma näkyy tilillä n. 15 minuutin kuluessa noston tekemisestä.

Joustoluoton avaaminen on asiakkaalle täysin ilmaista. Palvelumme on pyritty tekemään mahdollisimman läpinäkyväksi, eikä lainaan sisälly lainkaan piilokuluja tai muita yllättäviä maksuja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu tapahtuu luottosopimuksen mukaisesti, joko kerralla tai kuukausierissä 3-36 kuukauden aikana. Takaisinmaksu on luotu mahdollisimman joustavaksi, joten asiakas voi jonkin verran säädellä kuukausimaksuja taloudellisen tilanteensa mukaan. Huomattavaa kuitenkin on, että mitä nopeammin luoton maksaa takaisin, sitä vähemmän kuluja kokonaisuudessaan kertyy.

Lainaa maksetaan takaisin vain nostettujen summien ja niille kertyvien kulujen osalta. Lisäksi lainaa vapautuu uudelleen nostettavaksi joustoluotolle, sitä mukaa kun sitä on maksettu takaisin. Jos luotolta ei tehdä nostoja, ei asiakkaalle synny minkäänlaisia maksuja.

Uuden asiakkaan etu

Uusille asiakkaille laina on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, eli korot ovat 0% ja kulut 0€ lainapääomasta. Kuluja kertyy jatkossa ainoastaan nostetusta ja käytetystä luotosta.

Mobiilipalvelut

Asiakkaalla on käytössään mobiilipalvelu. Mobiilipalvelun löydät osoitteesta m.credit24.fi. Mobiilipalvelu on tarkoitettu rahan nostamista ja esimerkiksi omien saldo- tai laskutustietojen tarkastelua varten. Myös erilaisten lisäpalveluiden käyttöönotto on mahdollista mobiilipalvelun kautta.

Halutessaan asiakas voi myös ladata ilmaiseksi mobiilisovelluksen. Mobiilisovelluksen avulla onnistuvat kaikki samat toimet kuin mobiilipalvelullakin. Sovellus on saatavilla Google playsta ja Apple Storesta.

Luoton myöntää Credit24 / IPF Digital Finland Oy. Yritys on rekisteröity lainapalvelu ja Etelä Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt sille Suomen kattavan luvan myöntää kulutusluottoja.